Vincent in ‘t Veld volgt Michel van den Assem op als MD Nederland

WEB_Michael-van-den-Assem--

Michel van den Assem draagt zijn functie als Managing Director Digital Realty Nederland over aan Vincent in ’t Veld, SVP Service Providers & Market Strategy. Vincent is sinds 2008 werkzaam bij Digital Realty en zal per 1 februari starten in zijn nieuwe rol.

"Het was geen eenvoudige keuze om te stoppen", legt Michel uit. Michel van den Assem kwam ruim 23 jaar geleden bij Interxion toen onze eerste datacenters in Europa openden. Sindsdien is hij een drijvende kracht geweest achter de groei in Nederland van onze datacenters, diensten, klanten en het toegewijde Nederlandse team. "Digital Realty bruist en de mogelijkheden zijn enorm. Toch voel ik dat dit het juiste moment is om meer tijd vrij te maken voor mijn privéleven. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid die ik heb gekregen om deze rol te vervullen en kan met trots aankondigen dat wij een goede opvolging hebben."

Meer over
Lees ook
Afscheidsinterview met Jos Raaphorst

Afscheidsinterview met Jos Raaphorst

Na 40 jaar in de media, neemt Jos Raaphorst afscheid. Als salesmanager bij LuteijnMedia was hij afgelopen jaren verantwoordelijk voor de commerciële relaties van DatacenterWorks, CloudWorks en Infosecurity. En hij speelde vliegende keep bij ITchannelPRO. We blikken met Jos terug op de relatie tussen leveranciers en uitgeverijen.

Panduit benoemt Marc Naese tot Chief Commercial Officer

Panduit benoemt Marc Naese tot Chief Commercial Officer

Panduit heeft Marc Naese gepromoveerd tot Chief Commercial Officer. Naese werkt al ruim zestien jaar voor Panduit, waarvan de laatste jaren als Senior Vice President van de Network Infrastructure Business Unit. In zijn nieuwe functie rapporteert Naese direct aan Shannon McDaniel, Panduit’s President en CEO.

Sustainable Digital Infrastructure Alliance benoemt Daan Terpstra tot nieuwe CEO

Sustainable Digital Infrastructure Alliance benoemt Daan Terpstra tot nieuwe CEO

De Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA) benoemt Daan Terpstra tot nieuwe CEO nu de organisatie stappen zet in de volgende fase richting een duurzame digitale economie.