Panduit benoemt Marc Naese tot Chief Commercial Officer

Marc-Naese-Panduit-Professional-Photo

Panduit heeft Marc Naese gepromoveerd tot Chief Commercial Officer. Naese werkt al ruim zestien jaar voor Panduit, waarvan de laatste jaren als Senior Vice President van de Network Infrastructure Business Unit. In zijn nieuwe functie rapporteert Naese direct aan Shannon McDaniel, Panduit’s President en CEO.

Tijdens zijn 16 jaar bij Panduit heeft Naese een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de technologische strategie van het bedrijf en is hij tevens een drijvende kracht geweest achter de wereldwijde commerciële strategie. In zijn nieuwe functie gaat Naese de wereldwijde marktstrategie voor de verkoop en productontwikkeling leiden. Daarbij zorgt hij er ook voor dat Panduit de beste ervaring blijft bieden voor werknemers, partners en klanten.

"Organisaties in verschillende markten en regio’s kijken meer dan ooit naar ons voor strategieën en oplossingen om hun digitale transformatie te ondersteunen, de duurzaamheidsverplichtingen na te komen en verstoringen als gevolg van de pandemie te overwinnen”, zegt McDaniel. "Marc heeft zowel de visie als de expertise die nodig zijn om onze klanten en Panduit te positioneren voor verdere groei en succes."

"Ik ben blij met deze kans en kijk uit naar de verdere samenwerking binnen Panduit om oplossingen en producten op de markt te brengen die onze klanten en partners in staat stellen hun zakelijke doelen te bereiken," zegt Naese.
 
Over Panduit
Al ruim 60 jaar staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan. Met een gevestigde reputatie voor kwaliteit en technologisch leiderschap, in combinatie met een robuust partner-ecosysteem, ondersteunt, onderhoudt en versterkt Panduit bedrijfsgroei in een geconnecteerde wereld. Meer informatie is te vinden op: www.panduit.com.
Meer over
Lees ook
Janarthanan Sundaram, Bright Access, nieuwe voorzitter FCA

Janarthanan Sundaram, Bright Access, nieuwe voorzitter FCA

“Met het accepteren van het voorzitterschap van de Fiber Carrier Association, kan ik mijn passie voor de branche goed combineren met mijn wens om ook op te komen voor andermans belang. Mijn connecties in het maatschappelijke en politieke veld gaan daarbij ook zeker een handje meehelpen”.

Maarten Otto is nieuwe voorzitter Netbeheer Nederland

Maarten Otto is nieuwe voorzitter Netbeheer Nederland

Het belang van datacenters neemt exponentieel toe. Ze staan centraal in onze digitale economie en zijn nauw verbonden met de energie-infrastructuur van ons land. Zoals Maarten Otto, de nieuw benoemde voorzitter van de ledenraad van Netbeheer Nederland, terecht opmerkt: "Onze energie-infrastructuur vormt nu en in de toekomst het fundament van Nederland."

In Memoriam - Vincent Houwert (1981-2023)

In Memoriam - Vincent Houwert (1981-2023)

Met veel verdriet delen we met u het verlies van onze dierbare vriend en inspirator Vincent Houwert. Vincent zat vol briljante ideeën en de unieke combinatie van ultra-nerdy en sociaal gedrag, heeft ervoor gezorgd dat rondom zijn unieke en eigenzinnige persoonlijkheid een aantal mooie bedrijven zijn ontsproten.