<


Panduit benoemt Marc Naese tot Chief Commercial Officer

Marc-Naese-Panduit-Professional-Photo

Panduit heeft Marc Naese gepromoveerd tot Chief Commercial Officer. Naese werkt al ruim zestien jaar voor Panduit, waarvan de laatste jaren als Senior Vice President van de Network Infrastructure Business Unit. In zijn nieuwe functie rapporteert Naese direct aan Shannon McDaniel, Panduit’s President en CEO.

Tijdens zijn 16 jaar bij Panduit heeft Naese een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van de technologische strategie van het bedrijf en is hij tevens een drijvende kracht geweest achter de wereldwijde commerciële strategie. In zijn nieuwe functie gaat Naese de wereldwijde marktstrategie voor de verkoop en productontwikkeling leiden. Daarbij zorgt hij er ook voor dat Panduit de beste ervaring blijft bieden voor werknemers, partners en klanten.

"Organisaties in verschillende markten en regio’s kijken meer dan ooit naar ons voor strategieën en oplossingen om hun digitale transformatie te ondersteunen, de duurzaamheidsverplichtingen na te komen en verstoringen als gevolg van de pandemie te overwinnen”, zegt McDaniel. "Marc heeft zowel de visie als de expertise die nodig zijn om onze klanten en Panduit te positioneren voor verdere groei en succes."

"Ik ben blij met deze kans en kijk uit naar de verdere samenwerking binnen Panduit om oplossingen en producten op de markt te brengen die onze klanten en partners in staat stellen hun zakelijke doelen te bereiken," zegt Naese.
 
Over Panduit
Al ruim 60 jaar staan nieuwsgierigheid en passie voor probleemoplossing centraal in de bedrijfscultuur van Panduit. Met deze ingesteldheid helpen wij bedrijven hun doelstellingen te verwezenlijken en hun succes in de markt uit te bouwen. Panduit ontwikkelt vooruitstrevende oplossingen voor de fysieke, elektrische en netwerkinfrastructuur, die binnen het hele bedrijf worden ingezet, van datacenter tot telecomruimte en van desktop tot fabrieksvloer. Het hoofdkantoor van Panduit bevindt zich in Tinley Park, IL, in de Verenigde Staten en stuurt 112 vestigingen overal ter wereld aan. Met een gevestigde reputatie voor kwaliteit en technologisch leiderschap, in combinatie met een robuust partner-ecosysteem, ondersteunt, onderhoudt en versterkt Panduit bedrijfsgroei in een geconnecteerde wereld. Meer informatie is te vinden op: www.panduit.com.
Meer over
Lees ook
Vincent in ‘t Veld volgt Michel van den Assem op als MD Nederland

Vincent in ‘t Veld volgt Michel van den Assem op als MD Nederland

Michel van den Assem draagt zijn functie als Managing Director Digital Realty Nederland over aan Vincent in ’t Veld, SVP Service Providers & Market Strategy.

Giordano Albertazzi nieuwe CEO Vertiv

Giordano Albertazzi nieuwe CEO Vertiv

Vertiv kondigt aan dat Giordano Albertazzi sinds 1 januari de rol van CEO op zich heeft genomen en is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.

Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc zal samen met Eric en het huidige salesteam de exploitatie van de succesvolle IT & Telecom platformen ITchannelPRO, DatacenterWorks, InfoSecurity Magazine, CloudWorks, Business en IT en Circulaire-IT verder professionaliseren en uitbouwen.