Summit DatacenterWorks Next Gen Cooling

DCW-expertesessie-blanco

Koelingstechnieken van de next generation kunnen u helpen bij het realiseren van uw duurzame ontwikkelingsdoelen. Bijvoorbeeld door het besparen van energie en hergebruik van restwarmte. Switch Datacenter Woerden heeft hier al ervaring mee.

Deze en andere ervaringen van bijvoorbeeld Ixora en Submer delen zij graag tijdens de DatacenterWorks Next Gen Cooling Summit op 18 november in het Switch datacenter in Woerden.

  • Voorlopers op dit gebied, bedrijven en specialisten, praten u bij over de laatste ontwikkelingen en presenteren hun oplossingen (product opstellingen).
  • Switch Datacenters neemt u mee het datacenter in en laat u zien hoe zij de koeling van servers realiseren.
  • Tijdens de lunch en netwerkborrel is er tijd om kennis te maken met verschillende leveranciers en met elkaar.

De summit start met een lunch om 13:00 uur. Tijdens de lunch kunt u – op locatie - de Online DatacenterWorks expertsessie over Datacenter koeling volgen. In deze online sessie worden onder andere de resultaten van het, door DatacenterWorks en Pb7 Research uitgevoerde, onderzoek naar koeling in datacenters besproken.


registeren-button-300

 

Het aantal deelnemers en de te volgen corona maatregelen zijn afhankelijk van de geldende regels.

 

 

Expertsessie_DCW_koeling-1
 
Exclusieve uitnodiging voor IT-, inkoop- en datacenter managers Next Gen Datacenter koeling technieken
 
Lees ook
Eerste flexibel groepscontract elektriciteit van start

Eerste flexibel groepscontract elektriciteit van start

De Energie Coöperatie Amsterdamse Haven (ECAH) en netbeheerder Liander hebben een eerste flexibel groepscontract voor elektriciteit gesloten. Dit contract, opgesteld binnen de nieuwe congestiemanagementregels van de Autoriteit Consument & Markt (ACM), stelt aangesloten bedrijven in staat om op een flexibele manier met de beschikbare capaciteit op1

DE WIT datacenterkoeling wordt METIS

DE WIT datacenterkoeling wordt METIS

DE WIT datacenterkoeling gaat met ingang van 2 februari 2024 verder onder een nieuwe naam: METIS. Vanaf dezelfde datum verlaat het bedrijf - dat in de afgelopen negen jaar een betrouwbare reputatie heeft opgebouwd in het koelen van onder andere datacenters - in goede harmonie de DE WIT groep om zelfstandig verder te groeien.

Problemen rond energiehubs kunnen tegenvaller worden voor nieuwe en bestaande datacenters

Problemen rond energiehubs kunnen tegenvaller worden voor nieuwe en bestaande datacenters

Energiehubs op Nederlandse bedrijventerreinen zijn bedoeld om netcongestie te verminderen. In ons land zijn de eerste ideeën hierover ontstaan in Gelderland. Voor met name regionaal opererende datacenters kunnen zijn een interessante optie zijn om de energievoorziening veilig te stellen.