Panduit introduceert flexibel configureerbare datacenterkast FlexFusion

PanduitFlexFusion500-600

Panduit introduceert de FlexFusion™ datacenterkast, die te configureren is voor de veranderende behoeften in datacenters. Deze nieuwe generatie modulaire kasten vormen een breed toepasbaar platform voor elk type datacenter en servicebehoeften, in de huidige hyperschaalbare, edge en multitenant omgevingen. Dankzij een maximale belasting van 1.588 kilo en een 80% geperforeerde deur voor een betere luchtstroom, is de FlexFusion™ geschikt voor het optimaal laten presteren van elke configuratie van servers en netwerkapparatuur. De kast is uit te breiden met verschillende kabelbeheeropties die zonder gereedschap te installeren zijn.

 
“Wij hebben geluisterd naar de behoeften van klanten aan meer flexibiliteit in het datacenter en als oplossing daarvoor de FlexFusion™ datacenterkast geïntroduceerd”, zegt Matt Paciorek, Group Manager Converged Infrastructure Solutions van Panduit. “Op basis van uitgebreid klantenonderzoek ontdekten wij dat klanten een configureerbare kast willen die kan meegroeien naarmate het netwerk verandert. Datacenterkasten hebben een steeds grotere dichtheid en opslagcapaciteit, waaraan wij een aantal thermische verbeteringen en geïntegreerde intelligentie hebben toegevoegd. Als gevolg daarvan is de FlexFusion™ kast volledig op de eigen behoeften af te stemmen, via een eenvoudig te gebruiken configuratietool.”
 
Meer informatie is te lezen op: https://pages.panduit.com/FlexFusion_Dutch.html
Lees ook
Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

De komst van nieuwe datacentra wordt moeilijker. Het is ‘Nee, tenzij’. Datacentra nemen veel ruimte in beslag en gebruiken veel elektriciteit. De gemeente wil daarom strenger zijn bij de komst van nieuwe datacentra. Het voorstel voor nieuw beleid ligt vanaf 28 december ter inzage.

Ook in datacenter-hotspot Virginia is onrust over ongebreidelde groei ontstaan

Ook in datacenter-hotspot Virginia is onrust over ongebreidelde groei ontstaan

Op vrijdag 1 december is in Virginia, Verenigde Staten, een belangrijke stap gezet op weg naar wat moet leiden tot meer regulering van datacenters. Op die dag is officieel een coalitie van twintig milieu- en klimaatgroeperingen, genaamd de 'Virginia Data Center Reform Coalition', van start gegaan. Deze coalitie heeft als doel de groei van datacent1

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

ZPE Systems overgenomen door Amerikaanse tak van Legrand

Bij de kwartaalcijfers van Legrand staat de volgende overname genoemd: "Acquisition of ZPE Systems in datacenters".