Volg DatacenterWorks ook mobiel

logo DCW

Wilt u de nieuwsberichten, blogs en achtergrondartikelen op DatacenterWorks ook op uw tablet of smartphone volgen? Maar u kunt nergens een mobiele app van DatacenterWorks vinden? Dat klopt! U heeft namelijk geen aparte app nodig.

De nieuwe website van DatacenterWorks maakt gebruik van een zogeheten 'template' die geheel 'responsive' is. Dit wil zeggen dat u de website van DatacenterWorks altijd en overal kunt lezen, ongeacht het apparaat dat u hiervoor gebruikt. De website past zich automatisch aan aan uw smartphone of tablet en is dus altijd optimaal leesbaar.

Ga simpelweg met uw mobiele browser naar www.DatacenterWorks.nl en lees alle content die wij iedere dag weer plaatsen. Maak eventueel een snelkoppeling die u op uw startscherm plaatst, zodat u de website altijd snel en gemakkelijk kunt volgen. Daar is geen aparte app voor nodig.

Lees ook
Cellnex wint aanbesteding beheer en uitbreiding telecom infrastructuur ProRail

Cellnex wint aanbesteding beheer en uitbreiding telecom infrastructuur ProRail

Cellnex, Europa’s grootste onafhankelijke telecommunicatie infrastructuur provider met meer dan 128.000 sites in Europa, is na een aanbesteding door ProRail geselecteerd als Passieve infrastructuur Provider (PiP). Hierbij wordt Cellnex verantwoordelijk voor het beheer en de uitbreiding van opstelpunten voor mobiele connectiviteit langs het spoor.

Nieuwe app van Emerson helpt kleine datacenters te beheren

Nieuwe app van Emerson helpt kleine datacenters te beheren

Emerson Network Power lanceert een mobiele app waarmee beheerders op afstand kleine datacenters kunnen beheren. Indien in dit datacenter Liebert koelinstallaties van Emerson worden gebruikt is het daarnaast mogelijk via de app allerlei informatie over deze systemen in te zien. De nieuwe app heet iCOM CMS en is bedoeld om beheerders te helpen bij h1

Groei van aantal internetgebruikers neemt af

Groei van aantal internetgebruikers neemt af

Het aantal internetgebruikers is afgelopen jaar met negen procent toegenomen tot drie miljard gebruikers wereldwijd. Hiermee blijft de hoeveelheid internetgebruikers wereldwijd toenemen, maar de omvang van deze groei loopt terug. Dit concludeert venture capitalist, partner bij Kleiner Perkins en voormalig analist bij Morgan Stanley Mary Meeker in1