Verbindt maximaal 150 sensoren met de EMS 300 van Upsite Technologies

upsite-technologies-ems-300

Upsite Technologies introduceert het EnergyLok EMS 300 Environmental Monitoring System. Met de EMS 300 kunnen beheerders maximaal 150 draadloze sensoren in hun datacenter monitoren.

Informatie die de EMS 300 verzameld kan volgens Upsite Technologies helpen de koelefficiëntie van het datacenter te verbeteren en downtime te voorkomen. Door de mogelijkheid tot 150 draadloze sensoren aan het systeem te koppelen kan met de EMS 300 een grote hoeveelheid informatie over het datacenter worden verzameld. Denk hierbij aan meldingen van bewegingsdetectors, brandalarmen, gas- en vloeistoflekkages en het openen of sluitenv an deuren.

Daarnaast kunnen beheerders ook kritieke apparatuur aan het systeem koppelen. Denk hierbij aan noodstroomvoorzieningen zoals UPS-systemen en generatoren. De EMS 300 is voorzien van twee bedrade relaisuitgangen.

Dossiers
Lees ook
BICSI publiceert update van ANSI/BICSI 002-2024

BICSI publiceert update van ANSI/BICSI 002-2024

BICSI heeft onlangs ‘ANSI/BICSI 002-2024, Data Center Design and Implementation Best Practices’ en ‘Essentials of Data Center Projects, Second Edition’ uitgebracht. Beide documenten spelen al jaren een belangrijke rol bij het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van datacenterfaciliteiten.

Eerste resultaten iXora field-test heel positief

Eerste resultaten iXora field-test heel positief

In december 2023 is het eerste iXora systeem bij een van de datacenters van NorthC in Rotterdam geïnstalleerd. Na een periode van vier maanden heeft iXora al heel veel kunnen testen en de resultaten zijn erg goed. Dit toont aan dat men op de juiste weg zit naar succes.

Eurofiber breidt interconnectiviteit uit met Equinix Fabric

Eurofiber breidt interconnectiviteit uit met Equinix Fabric

Eurofiber (Cloud Infra) stelt klanten in staat om rechtstreeks end-to-end verbindingen te maken van elk Equinix IBX Datacenter naar elke DCspine-verbonden datacenterlocatie op aanvraag, zonder fysieke cross-connects.