Survey vloeistofkoeling van DatacenterWorks en adviesbureau Certios

datacenter

Lezers van de DatacenterWorks nieuwsbrief hebben woensdag een uitnodiging gekregen mee te doen aan een survey. Tien vragen die in minder dan twee minuten zijn te beantwoorden.

De vragen zijn opgesteld door adviesbureau Certios. Doel is inzichtelijk te maken hoe professionals over vloeistofkoeling denken en in welke mate hier al gebruik van wordt gemaakt, dan wel of dit wordt overwogen.

De uitkomsten van deze survey worden tijdens de komende Datacenterworks Expertsessie besproken. Die sessie gaat immers over koeling in het datacenter en vloeistofkoeling is daar een van de opties.

Een ieder de mail met link naar de survey heeft ontvangen vragen we derhalve vriendelijk deze in te vullen. Wie meer wil weten over dit onderwerp is natuurlijk van harte welkom op de komende Datacenterworks Expertsessie. Daarvoor kan men zich inmiddels al registreren via deze link.

Lees ook
DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand neemt ZPE Systems over

Legrand heeft een belangrijke stap gezet in de uitbreiding van zijn aanwezigheid in de datacentermarkt door de overname van ZPE Systems. ZPE Systems, gevestigd in Fremont, Californië, ontwikkelt datacenteroplossingen. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is:  voor de CIO en anderen

Loek Wilden van Schneider Electric legt uit waarom DCIM onmisbaar is: voor de CIO en anderen

Schneider Electric heeft het afgelopen jaar de online DCIM Monitoring Value Calculator For Distributed IT beschikbaar gesteld. Wat die tool precies kan en waarom DCIM steeds belangrijker wordt legt datacenter lifecycle consultant Loek Wilden uit.