Survey vloeistofkoeling van DatacenterWorks en adviesbureau Certios

datacenter

Lezers van de DatacenterWorks nieuwsbrief hebben woensdag een uitnodiging gekregen mee te doen aan een survey. Tien vragen die in minder dan twee minuten zijn te beantwoorden.

De vragen zijn opgesteld door adviesbureau Certios. Doel is inzichtelijk te maken hoe professionals over vloeistofkoeling denken en in welke mate hier al gebruik van wordt gemaakt, dan wel of dit wordt overwogen.

De uitkomsten van deze survey worden tijdens de komende Datacenterworks Expertsessie besproken. Die sessie gaat immers over koeling in het datacenter en vloeistofkoeling is daar een van de opties.

Een ieder de mail met link naar de survey heeft ontvangen vragen we derhalve vriendelijk deze in te vullen. Wie meer wil weten over dit onderwerp is natuurlijk van harte welkom op de komende Datacenterworks Expertsessie. Daarvoor kan men zich inmiddels al registreren via deze link.

Lees ook
Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.

Uptime waarschuwt voor te hoge verwachtingen van vloeistofkoeling in datacenters

Uptime waarschuwt voor te hoge verwachtingen van vloeistofkoeling in datacenters

Volgens een recente blog van Daniel Bizo, Research Director bij Uptime Institute Intelligence, moeten de verwachtingen rondom vloeistofkoeling in datacenters bijgesteld worden. Bizo wijst op enkele fundamentele uitdagingen die nog overwonnen moeten worden.

Nieuw datacenter van AWS draait geheel op nucleaire energie

Nieuw datacenter van AWS draait geheel op nucleaire energie

kunnen (kleine) nucleaire reactoren een haalbare oplossing zijn voor de leveringsproblemen rond elektriciteit? De discussie - zie bijvoorbeeld hier op LinkedIn - krijgt extra aandacht naar aanleiding van de recente overname door Amazon Web Services van een datacenter