Panduit EMEA Digital Forum 2021 over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken

Panduit_Digital_Forum_2021_NL_210x100mm
 
Panduit organiseert op woensdag 16 juni het virtuele forum ‘We Connect.’, over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken. Tijdens een virtuele reis langs innovatiecentra van het bedrijf worden alle deelnemers geïnformeerd over infrastructuurtrends en -oplossingen.


Programma
Het Panduit EMEA Digital Forum 2021 bestaat uit rondetafelgesprekken met experts en live productpresentaties van 10.30 tot 15.30 uur (CET), met onder andere:

  • Toekomstperspectieven voor datacenters en de veranderende behoeften voor colocaties, door experts van Tech UK, Equinix en DCD vanuit Londen
  • Veilige bekabeling en de voordelen van IEC 61914:2015 voor elektrische installaties tijdens een rondetafelgesprek in Frankfurt
  • De nieuwe flexwerkplek en transitie naar een hybride werkomgeving door experts van Atlona
  • IEEE-ontwikkelingen voor duurzame energie en Single Pair Ethernet, vanuit het innovatiecentrum in Chicago
  • Presentatie over ‘Innovatie maakt het verschil voor een duurzame toekomst’, door Andrew Caveney, Corporate Development Executive bij Panduit

Inschrijven is mogelijk via de link: https://reg.ubivent.com/register/Panduit-2021-NL

Lees ook
Eerste resultaten iXora field-test heel positief

Eerste resultaten iXora field-test heel positief

In december 2023 is het eerste iXora systeem bij een van de datacenters van NorthC in Rotterdam geïnstalleerd. Na een periode van vier maanden heeft iXora al heel veel kunnen testen en de resultaten zijn erg goed. Dit toont aan dat men op de juiste weg zit naar succes.

Eurofiber breidt interconnectiviteit uit met Equinix Fabric

Eurofiber breidt interconnectiviteit uit met Equinix Fabric

Eurofiber (Cloud Infra) stelt klanten in staat om rechtstreeks end-to-end verbindingen te maken van elk Equinix IBX Datacenter naar elke DCspine-verbonden datacenterlocatie op aanvraag, zonder fysieke cross-connects.

Startup Exowatt wil AI-datacenters van hernieuwbare energie voorzien

Startup Exowatt wil AI-datacenters van hernieuwbare energie voorzien

Het Amerikaanse bedrijf Exowatt belooft elektriciteit te leveren tegen een prijs van 0,01 dollar per kilowattuur, of zelfs minder, voor datacenters en kunstmatige intelligentie (AI). Deze ambitie wordt ondersteund door investeerders zoals Sam Altman (van OpenAI), Andreessen Horowitz en Atomic.