NorthC wil nieuw datacenter bouwen in Frankfurt

NorthC-dc_400x250

NorthC is van plan een nieuw datacenter te bouwen in Frankfurt. De aanbieder van colocatie datacenters breidt nu ook zijn managementteam uit. Naast strategie-uitbreiding, groeiversnelling en colocatiediensten wil het bedrijf in de toekomst ook hybride cloud- en connectiviteitsoplossingen kunnen aanbieden.

NorthC Germany, aanbieder van regionale colocatie datacenters, zegt dat het zijn bedrijfsdoelen in 2024 consequent zal doorvoeren. Het bedrijf versterkt ook zijn managementteam op sleutelposities om zijn strategie uit te breiden, zijn eigen groei verder te versnellen en klanten en partners toonaangevende hybride cloud- en connectiviteitsoplossingen te blijven bieden naast colocatiediensten op maat. "Het NorthC Digital Ecosystem" wordt als noviteit ontwikkeld met partners in de DACH-regio om zakelijke klanten state-of-the-art as-a-service oplossingen te bieden in Zwitserland en Duitsland.

NorthC heeft zich de afgelopen jaren gevestigd als een competente en betrouwbare colocatiepartner in Duitsland. Dankzij de strategie om betrouwbare en op de behoefte afgestemde datacenterinfrastructuur en -diensten aan te bieden in regionale edge-datacenters in Neurenberg en München, heeft het bedrijf onlangs een aanzienlijke groei gerealiseerd op de Duitse markt in 2023.

In 2024 houdt NorthC vast aan dit succesvolle bedrijfsmodel en gaat het uitbreiden. Frankfurt am Main is de metropool en hub in Duitsland voor carriers, internet service providers en andere dienstverleners. De belangrijkste commerciële datacenter operators zijn aanwezig in Frankfurt am Main en 's werelds grootste internet exchange node, Deutscher Commercial Internet Exchange (DE-CIX), is hier gevestigd.

Meer over
Lees ook
ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

Medio juni vindt in de Verenigde Staten de 2024-editie van de jaarlijkse ASHRAE-conferentie plaats. Het technische programma voor dit event is nu beschikbaar. De conferentie vindt plaats dat van 22 tot 26 juni in het Marriott Indy Place in Indianapolis.

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

In de loop der jaren zijn datacenters uitgegroeid van een handvol servers in een kelder tot honderden, duizenden, soms zelfs honderdduizenden servers op één locatie. Zulke configuraties kunnen een zeer grote invloed hebben op het elektriciteitsnet en de gebruikers ervan in een bepaalde regio. In de loop der jaren is de workload van d1

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Dinsdag 23 april vond in Maarssen de eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van dit jaar bespraken de deelnemers de markt voor duurzame datacenters en IT-omgevingen. Hieronder een deel van het artikel dat daarover op Circulaire-IT is verschenen.