Modulair bouwen van datacentra

Kohler_Ad_Campaign_v4-Modularity-Data-Centre-Works-280x210

Heeft u plannen om een edge, regionaal of hyperscale datacenter te bouwen? Of wilt u een bestaand datacenter opschalen? Dan weet u dat op schema blijven, zo min mogelijk vertraging oplopen en deadlines halen of zelfs verslaan het verschil kunnen betekenen tussen oplossingen of problemen, succes of falen en winst of verlies.

Essentieel voor het bouwen van de dynamische datacenters van de toekomst is een modulair en schaalbaar generatorconcept. Hiermee kunt u op de korte termijn de planning beter onder controle houden. Op de langere termijn kan een dergelijk concept resulteren in doorslaggevende voordelen als een kleinere CO2-voetafdruk en lagere kosten.

Bij Kohler bent u aan het goede adres voor betrouwbare generatoren voor de modulaire bouw van een nieuw datacenter of realisatie van een uitbreiding. Onze one-stop-shop aanpak combineert onze interne expertise op het gebied van onder meer CAD- en 3D-ontwerpen met in-house productie en constante productkwaliteit en technische prestaties. Bovendien heeft u in de vorm van een projectleider altijd één aanspreekpunt, zodat u tijdens het hele project gemakkelijk toegang heeft tot alle benodigde informatie en alle stappen kunnen worden verantwoord.

Kies Kohler generatoren voor uw veelzijdige, schaalbare en modulaire datacenteroplossing.

 

Meer weten? Download dan ons e-book over modulariteit en schaalbaarheid

Lees ook
Digitalisering in datacenters: wat betekent dat voor het ontwerp en de operationele fase?

Digitalisering in datacenters: wat betekent dat voor het ontwerp en de operationele fase?

De applicaties die we elke dag gebruiken veranderen en worden veeleisender waar het om infrastructuur. Er moeten meer gegevens in realtime worden verwerkt, met een lagere latency. Er is aanzienlijk meer symmetrie nodig om grote hoeveelheden oost-westverkeer te ondersteunen. Bovendien is er een sterk toegenomen behoefte aan flexibiliteit.

Na telecombranche groeit nu ook in energiesector interesse in datacenters

Na telecombranche groeit nu ook in energiesector interesse in datacenters

Eerder investeerde al Amerikaanse en Scandinavische energiebedrijven in der datacentersector, nu zien we hetzelfde fenomeen ook in Spanje. Het Spaanse energiebedrijf Iberdrola streeft namelijk naar een uitbreiding van zijn activiteiten

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.