<


Modulair bouwen van datacentra

Kohler_Ad_Campaign_v4-Modularity-Data-Centre-Works-280x210

Heeft u plannen om een edge, regionaal of hyperscale datacenter te bouwen? Of wilt u een bestaand datacenter opschalen? Dan weet u dat op schema blijven, zo min mogelijk vertraging oplopen en deadlines halen of zelfs verslaan het verschil kunnen betekenen tussen oplossingen of problemen, succes of falen en winst of verlies.

Essentieel voor het bouwen van de dynamische datacenters van de toekomst is een modulair en schaalbaar generatorconcept. Hiermee kunt u op de korte termijn de planning beter onder controle houden. Op de langere termijn kan een dergelijk concept resulteren in doorslaggevende voordelen als een kleinere CO2-voetafdruk en lagere kosten.

Bij Kohler bent u aan het goede adres voor betrouwbare generatoren voor de modulaire bouw van een nieuw datacenter of realisatie van een uitbreiding. Onze one-stop-shop aanpak combineert onze interne expertise op het gebied van onder meer CAD- en 3D-ontwerpen met in-house productie en constante productkwaliteit en technische prestaties. Bovendien heeft u in de vorm van een projectleider altijd één aanspreekpunt, zodat u tijdens het hele project gemakkelijk toegang heeft tot alle benodigde informatie en alle stappen kunnen worden verantwoord.

Kies Kohler generatoren voor uw veelzijdige, schaalbare en modulaire datacenteroplossing.

 

Meer weten? Download dan ons e-book over modulariteit en schaalbaarheid

Lees ook
Submer en BIT slaan handen ineen voor duurzaam en efficiënt koelen van apparatuur

Submer en BIT slaan handen ineen voor duurzaam en efficiënt koelen van apparatuur

Submer, een toonaangevend en innovatief bedrijf gespecialiseerd in immersion cooling, gaat samenwerken met BIT, een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in groene colocatie en managed hosting voor zakelijke internetgebruikers. Vanaf heden kan bij BIT een demonstratie aangevraagd worden van Submer’s bekroonde immersion cooling technologie in de vorm van...

Copaco en NorthC Datacenters maken samen aanbod voor hybride IT-infrastructuur compleet

Copaco en NorthC Datacenters maken samen aanbod voor hybride IT-infrastructuur compleet

Partners die hardware inkopen bij ICT-distributeur Copaco kunnen deze voortaan onderbrengen in één van de locaties van NorthC datacenters van hun voorkeur. De samenwerking tussen beide partijen maakt het hybride IT-infrastructuurportfolio van Copaco compleet.

De Save Energy Foundation is van start gegaan.

De Save Energy Foundation is van start gegaan.

Onlangs is de Save Energy Foundation van start gegaan. Deze Nederlandse stichting wil datacenters helpen om slimmer met energie om te gaan. Een belangrijk hulpmiddel hierbij is het meten en verder verbeteren van de Server Idle Coefficient (SIC) en de Data center Idle Coefficient (DcIC). De stichting doet dit via het accrediteren van partijen die op...