Maatwerk, samenwerking en partnerschap - cruciale factoren voor een efficiënter datacenter

Kohler-DataCentre_Works_280x210-20211130

Ieder datacenter is uniek. Dus waarom zult u genoegen nemen met een 'one-size-fits-all' oplossing? Kohler werkt nauw met u samen om een op uw situatie toegesneden technologisch innovatieve oplossing te ontwikkelen voor de energievoorziening van uw datacenter. Kohler is niet zomaar een leverancier van generatoren voor datacenters. We zijn een wereldwijde energiepartner.

Op maat gemaakt volgens strenge kwaliteitsnormen

De op maat te maken behuizingen van Kohler maken het eenvoudiger om datacenter-generatoren te ontwerpen die in ruimtes van elk denkbare dimensie passen: van edge of colocatie datacenters tot volledig nieuwgebouwde hyperscale datacenters. We werken met wereldwijd actieve leveranciers, waarmee we heel goed lokaal projecten kunnen realiseren. Door volledige controle over de in-house productie kunnen we een constante kwaliteit garanderen, die voldoet aan strenge normen.

Complete systeemintegratie

Door samen te werken met Kohler heeft u optimale controle over elk detail: van parallelle schakelinrichtingen tot automatische transferschakelaars, en van op maat ontworpen bedieningselementen tot toepassingsspecifieke accessoires. Dit resulteert in een volledig geïntegreerd generatorontwerp, dat als betrouwbare bedrijfskritische on-demand stroomvoorziening de uptime van uw datacenter maximaliseert.

Grensverleggende samenwerking

Ontdek hoe Kohler door samenwerking, maatwerk en partnerschap kan voldoen aan al uw behoeften op het gebied van de energievoorziening v an datacenters. Download ons e-book.

 

Lees ook
Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

In de loop der jaren zijn datacenters uitgegroeid van een handvol servers in een kelder tot honderden, duizenden, soms zelfs honderdduizenden servers op één locatie. Zulke configuraties kunnen een zeer grote invloed hebben op het elektriciteitsnet en de gebruikers ervan in een bepaalde regio. In de loop der jaren is de workload van d1

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Dinsdag 23 april vond in Maarssen de eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van dit jaar bespraken de deelnemers de markt voor duurzame datacenters en IT-omgevingen. Hieronder een deel van het artikel dat daarover op Circulaire-IT is verschenen.

Digitalisering in datacenters: wat betekent dat voor het ontwerp en de operationele fase?

Digitalisering in datacenters: wat betekent dat voor het ontwerp en de operationele fase?

De applicaties die we elke dag gebruiken veranderen en worden veeleisender waar het om infrastructuur. Er moeten meer gegevens in realtime worden verwerkt, met een lagere latency. Er is aanzienlijk meer symmetrie nodig om grote hoeveelheden oost-westverkeer te ondersteunen. Bovendien is er een sterk toegenomen behoefte aan flexibiliteit.