Leviton publiceert interactieve Data Center Handboek

Leviton700500

Elk datacenter - van kleine onderneming tot hyperscale in de cloud - heeft een unieke set netwerkprioriteiten. Maar alle datacenterbeheerders zijn op zoek naar bekabelingssystemen die meerdere generaties technische upgrades kunnen doorstaan met minimale verstoring.

Het nieuwe Data Center Network Interactive Handboek van Leviton zit boordevol waardevolle informatie en tips voor het implementeren, beheren en upgraden van uw datacenternetwerk.

Om de juiste keuzes te maken met betrekking tot type en soort connectiviteit in een datacenter hebben we voor de data center professional het Leviton Interactieve Data Center Handboek gelanceerd.

Het handboek geeft een uitgebreid overzicht van de fysieke Ethernet physical layer van het datacenter en biedt nuttige aanbevelingen; met betrekking tot typische kabelarchitecturen en -topologieën, glasvezelmodi en connectortypen, aanbevelingen voor installatie, afmontage keuzes en polariteit, en netwerkmigratiestrategieën voor 100, 200 en 400 Gb/s.

Download onze 60 pagina’s tellende  interactieve Data Center Handboek gratis via deze link Data Center Handboek

Lees ook
ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

Medio juni vindt in de Verenigde Staten de 2024-editie van de jaarlijkse ASHRAE-conferentie plaats. Het technische programma voor dit event is nu beschikbaar. De conferentie vindt plaats dat van 22 tot 26 juni in het Marriott Indy Place in Indianapolis.

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

In de loop der jaren zijn datacenters uitgegroeid van een handvol servers in een kelder tot honderden, duizenden, soms zelfs honderdduizenden servers op één locatie. Zulke configuraties kunnen een zeer grote invloed hebben op het elektriciteitsnet en de gebruikers ervan in een bepaalde regio. In de loop der jaren is de workload van d1

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Dinsdag 23 april vond in Maarssen de eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van dit jaar bespraken de deelnemers de markt voor duurzame datacenters en IT-omgevingen. Hieronder een deel van het artikel dat daarover op Circulaire-IT is verschenen.