Leviton publiceert interactieve Data Center Handboek

Leviton700500

Elk datacenter - van kleine onderneming tot hyperscale in de cloud - heeft een unieke set netwerkprioriteiten. Maar alle datacenterbeheerders zijn op zoek naar bekabelingssystemen die meerdere generaties technische upgrades kunnen doorstaan met minimale verstoring.

Het nieuwe Data Center Network Interactive Handboek van Leviton zit boordevol waardevolle informatie en tips voor het implementeren, beheren en upgraden van uw datacenternetwerk.

Om de juiste keuzes te maken met betrekking tot type en soort connectiviteit in een datacenter hebben we voor de data center professional het Leviton Interactieve Data Center Handboek gelanceerd.

Het handboek geeft een uitgebreid overzicht van de fysieke Ethernet physical layer van het datacenter en biedt nuttige aanbevelingen; met betrekking tot typische kabelarchitecturen en -topologieën, glasvezelmodi en connectortypen, aanbevelingen voor installatie, afmontage keuzes en polariteit, en netwerkmigratiestrategieën voor 100, 200 en 400 Gb/s.

Download onze 60 pagina’s tellende  interactieve Data Center Handboek gratis via deze link Data Center Handboek

Lees ook
Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Dinsdag 23 april vond in Maarssen de eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van dit jaar bespraken de deelnemers de markt voor duurzame datacenters en IT-omgevingen. Hieronder een deel van het artikel dat daarover op Circulaire-IT is verschenen.

Digitalisering in datacenters: wat betekent dat voor het ontwerp en de operationele fase?

Digitalisering in datacenters: wat betekent dat voor het ontwerp en de operationele fase?

De applicaties die we elke dag gebruiken veranderen en worden veeleisender waar het om infrastructuur. Er moeten meer gegevens in realtime worden verwerkt, met een lagere latency. Er is aanzienlijk meer symmetrie nodig om grote hoeveelheden oost-westverkeer te ondersteunen. Bovendien is er een sterk toegenomen behoefte aan flexibiliteit.

Na telecombranche groeit nu ook in energiesector interesse in datacenters

Na telecombranche groeit nu ook in energiesector interesse in datacenters

Eerder investeerde al Amerikaanse en Scandinavische energiebedrijven in der datacentersector, nu zien we hetzelfde fenomeen ook in Spanje. Het Spaanse energiebedrijf Iberdrola streeft namelijk naar een uitbreiding van zijn activiteiten