iTRACS kent iTRACS CPIM integrator status toe aan CANS

iTRACS benoemt CANS, leveranciers van DCIM oplossingen, tot iTRACS Converged Physical Infrastructure Management (CPIM) integrator”. Het bedrijf gaat de CPIM-softwareproducten van iTRACS aanbieden aan haar klanten. Daarmee is CANS onderdeel van het wereldwijde PartnerPRO-netwerk van CommScope geworden.

“De onderscheidende CPIM-softwareproducten van iTRACS helpt het management bij het optimaliseren van de capaciteit, beschikbaarheid en efficiency van hun bedrijfskritieke fysieke infrastructuur in zowel datacenters als intelligente gebouwen”, aldus Paul van ’t Wout, CEO van CANS. “Hiermee worden lagere operationele onkosten, uitgestelde kapitaaluitgaven en een verhoogde bedrijfsoutput van hun IT-activa gerealiseerd.”

Criteria

Om de status iTRACS CPIM integrator te behalen, moest CANS voldoen aan een aantal criteria. Zo moest het bedrijf zijn expertise op het gebied van de diverse plannings- en testhulpmiddelen aantonen. Ook moest het bedrijf aantonen over 'vergevorderde vaardigheden' bezitten op het gebied van project- en procesmanagement. Hierbij werd uiteraard ook gekeken naar vaardigheden op het gebied van de iTRACS Customer Value Lifecycle methodologie. Dit is een methodologie voor het realiseren van een versnelde implementatie met verminderd risico.

“CANS heeft bewezen dat het de vereiste kwalificaties, de vakkundige professionele medewerkers en de juiste expertise heeft voor succesvolle DCIM-implementaties. Daarom zijn wij er trots op hen deze accreditatie te kunnen toekennen”, aldus Jan Honig, Sales Director BeNelux van de Enterprise divisie van CommScope.

CPIM-software

De CPIM-software van iTRACS geeft IT- en Facility-managers toegang tot gedetailleerde rapportages, analyses, voorspellende wat-als-modellering en andere DCIM-hulpmiddelen. Dit stelt gebruikers in staat infrastructuurbeslissingen kunnen worden genomen op basis van kennis in plaats van veronderstellingen. Functies variërend van capaciteitsplanning en veranderingsmanagement tot activa- en connectiviteitsmanagement helpen gebruikers hun fysieke datacenterinfrastructuur te optimaliseren.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

De komst van nieuwe datacentra wordt moeilijker. Het is ‘Nee, tenzij’. Datacentra nemen veel ruimte in beslag en gebruiken veel elektriciteit. De gemeente wil daarom strenger zijn bij de komst van nieuwe datacentra. Het voorstel voor nieuw beleid ligt vanaf 28 december ter inzage.

Ook in datacenter-hotspot Virginia is onrust over ongebreidelde groei ontstaan

Ook in datacenter-hotspot Virginia is onrust over ongebreidelde groei ontstaan

Op vrijdag 1 december is in Virginia, Verenigde Staten, een belangrijke stap gezet op weg naar wat moet leiden tot meer regulering van datacenters. Op die dag is officieel een coalitie van twintig milieu- en klimaatgroeperingen, genaamd de 'Virginia Data Center Reform Coalition', van start gegaan. Deze coalitie heeft als doel de groei van datacenters...

AI-startups hebben behoefte aan meer datacenters; Frankrijk gaat ze bouwen

AI-startups hebben behoefte aan meer datacenters; Frankrijk gaat ze bouwen

AI-startups kunnen in 2023 wel veel venture capital-geld opstrijken, maar ze zijn nog meer geïnteresseerd in compute power en datacenters. Door het toenemen van de concurrentie is deze infrastructuur cruciaal, maar lastig te krijgen. Frankrijk springt in dit gat.