Upsite Technologies: ‘Juni is Airflow Management Awareness Month’

Upsite Technologies roept de maand juni uit tot ‘Airflow Management Awareness Month’. In deze maand wil het bedrijf het bewustzijn over de rol die luchtstromen kunnen spelen in het terugdringen van het energieverbruik van datacenters.

Experts van Upsite Technologies verzorgen in de maand juni een viertal webinars over luchtstromen, waarin zij het belang van optimale luchtstromen in datacenters benadrukken. Het eerste seminar is inmiddels achter de rug:

  • 1 juni - Webinar over best practices voor het beheer van luchtstromen (verzorgd door Lars Strong, Senior Engineer en Company Science Officer bij Upsite Technologies & Mark Seymour van Future Facilities)
  • 8 juni - Webinar over vijf mythen met betrekking tot warme en koude gangen in datacenters (verzorgd door Lars Strong)
  • 15 juni - Webinar over de impact van IT-beslissingen op datacenterfaciliteiten en de noodzaak van wederzijds begrip tussen datacenterbeheerders en IT-managers (verzorgd door datacenterconsultant Ian Seaton van & Lars Strong)
  • 22 juni - De vier Delta T’s (temperatuur) van luchtstroombeheer (verzorgd door Lars Strong)

Meer informatie over Airflow Management Awareness Month en de webinars die Upsite Technologies in de maand juni verzorgd is hier te vinden.

Meer over
Lees ook
nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1