In Memoriam - Vincent Houwert (1981-2023)

Vincent-Houwert 1981-2023

Met veel verdriet delen we met u het verlies van onze dierbare vriend en inspirator Vincent Houwert. Vincent zat vol briljante ideeën en de unieke combinatie van ultra-nerdy en sociaal gedrag, heeft ervoor gezorgd dat rondom zijn unieke en eigenzinnige persoonlijkheid een aantal mooie bedrijven zijn ontsproten. iXora is een van deze ondernemingen en bij het zeer betrokken en actieve team doet het dan ook veel pijn om afscheid te hebben moeten nemen.

Wij wensen zijn vrouw Lily en zijn naasten veel sterkte met het verwerken van zijn verlies.

 

Team iXora

Meer over
Lees ook
Piet Beltman country business manager Digital Realty

Piet Beltman country business manager Digital Realty

Digital Realty heeft per 1 december 2022 Piet Beltman aangesteld als Country Business Manager in Nederland. Beltman vormt in zijn nieuwe rol de schakel tussen commercie en techniek binnen het datacenterbedrijf.

Emily Glastra is nieuwe voorzitter NLdigital

Emily Glastra is nieuwe voorzitter NLdigital

Emily Glastra is de nieuwe voorzitter van branchevereniging NLdigital. Het algemeen bestuur van de vereniging stemde op 14 december in met haar benoeming. Glastra is managing director van T-Systems Nederland. Daarvoor werkte ze onder andere voor Microsoft en IBM. Ook had ze zeven jaar lang haar eigen IT-bedrijf. Glastra volgt Ernst-Jan Stigter op,1

Afscheidsinterview met Jos Raaphorst

Afscheidsinterview met Jos Raaphorst

Na 40 jaar in de media, neemt Jos Raaphorst afscheid. Als salesmanager bij LuteijnMedia was hij afgelopen jaren verantwoordelijk voor de commerciële relaties van DatacenterWorks, CloudWorks en Infosecurity. En hij speelde vliegende keep bij ITchannelPRO. We blikken met Jos terug op de relatie tussen leveranciers en uitgeverijen.