Giordano Albertazzi nieuwe CEO Vertiv

Giordano-Albertazzi
Vertiv kondigt aan dat Giordano Albertazzi sinds 1 januari de rol van CEO op zich heeft genomen en is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.
 
Als CEO zal Albertazzi ernaar streven om Vertiv’s klantgerichtheid te vergroten door te focussen op de infrastructuur en de zakelijke behoeften van datacenter-, communicatienetwerk- en industriële toepassingen. Albertazzi neemt de rol van CEO op zich in een tijd van een aanhoudende sterke vraag in de datacenter-eindmarkten van Vertiv. Het bedrijf meldde een record orderportefeuille van 4,7 miljard dollar aan het eind van het derde kwartaal van 2022.
 
Vertiv kondigde in oktober 2022 zijn CEO-opvolgingsplan aan en sindsdien nam Albertazzi de rol van Chief Operating Officer op zich. Hierbij werkte hij nauw samen met voormalig CEO Rob Johnson, om een naadloze overgang te garanderen. Albertazzi wordt niet alleen CEO, maar blijft ook President Americas totdat er een opvolger is benoemd. Nu hij niet langer de rol van COO vervult, zal het operationele toezicht liggen bij de regionale presidenten, zodat zij zich verder kunnen concentreren op de regionale prestaties.
Meer over
Lees ook
Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc zal samen met Eric en het huidige salesteam de exploitatie van de succesvolle IT & Telecom platformen ITchannelPRO, DatacenterWorks, InfoSecurity Magazine, CloudWorks, Business en IT en Circulaire-IT verder professionaliseren en uitbouwen.

Piet Beltman country business manager Digital Realty

Piet Beltman country business manager Digital Realty

Digital Realty heeft per 1 december 2022 Piet Beltman aangesteld als Country Business Manager in Nederland. Beltman vormt in zijn nieuwe rol de schakel tussen commercie en techniek binnen het datacenterbedrijf.

Emily Glastra is nieuwe voorzitter NLdigital

Emily Glastra is nieuwe voorzitter NLdigital

Emily Glastra is de nieuwe voorzitter van branchevereniging NLdigital. Het algemeen bestuur van de vereniging stemde op 14 december in met haar benoeming. Glastra is managing director van T-Systems Nederland. Daarvoor werkte ze onder andere voor Microsoft en IBM. Ook had ze zeven jaar lang haar eigen IT-bedrijf. Glastra volgt Ernst-Jan Stigter op,1