Eurofiber breidt interconnectieplatform DCspine uit met private cloud toegang

Eurofiber-2020-300200

Eurofiber Cloud Infra heeft zijn interconnectieplatform DCspine uitgebreid met een directe toegang tot private cloud. Hiermee krijgen klanten één schaalbare software defined verbinding naar al hun data, ongeacht waar deze staan.

Jan Michiel Berkel, commercial director Eurofiber Cloud Infra: "DCspine is een software defined interconnectieplatform dat zorgt voor snelle en veilige connectiviteit tussen datacenters, cloud providers en andere netwerkdiensten. We hebben dit in 2018 gelanceerd om onze klanten een gebruiksvriendelijk platform te bieden dat netwerkbeheer vereenvoudigt en de complexiteit van het bouwen en beheren van interconnecties tussen datacenters en cloud services vermindert. Sindsdien zijn er 90 datacenters in Nederland en België aangesloten op het platform, waarmee dit ruimschoots het grootste interconnectieplatform in de Benelux is."

Berkel vervolgt: "Inmiddels zien we bij onze klanten een groeiende behoefte om de toegang naar bedrijfsdata en applicaties schaalbaar te maken. Daarom hebben we DCspine verder uitgebreid met een private cloud. Klanten die zowel in de publieke als in de private cloud werken kunnen hiermee van hetzelfde platform gebruikmaken, waarmee ze dus een schaalbare software defined verbinding hebben naar al hun data, waar dit dan ook opgeslagen staat."

 

Lees ook
Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute lanceert Sustainability Assessment-toolvoor datacenters en digitale infrastructuur

Uptime Institute heeft Sustainability Assessment geintroduceerd, een beoordelingstool die organisaties in staat stelt om duidelijk de duurzaamheidsreferenties van hun digitale infrastructuur te beoordelen, te benchmarken en te demonstreren aan al hun stakeholders.

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)