Electronics & Telematics gaat producten van Raritan leveren

persbericht raritan

Electronics & Telematics (E&T) gaat een samenwerking aan met Raritan, leverancier van slimme en configureerbare PDU's. De samenwerking is in februari 2014 van start gegaan.

E&T gaat de producten van Raritan leveren aan zijn klanten. Voor E&T is dit een logische uitbreiding op haar huidige assortiment voor de IT, data- en telecommunicatiemarkt in Nederland. “De hoogwaardige kwaliteit en flexibele configuraties die Raritan levert op het gebied van PDU’s en KVM producten, sluiten uitstekend aan op de visie en service gerichte doelstellingen die E&T voor ogen heeft”, aldus Martin Vlot, Algemeen Directeur van E&T.

De Raritan PDU series (PX) die E&T levert zijn er in switched en / of monitored per unit en / of per outlet en in diverse Ampèrages en kleuren. Daarnaast voegt E&T de Raritan KVM en serieel console server oplossingen toe aan haar portfolio. Deze bestaan onder andere uit de enterprise-class Dominion KX KVM-over-IP-switches, die op BIOS niveau toegang en controle bieden over servers via LAN, WAN, internetverbinding of een inbelverbinding.

Meer over
Lees ook
Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

De komst van nieuwe datacentra wordt moeilijker. Het is ‘Nee, tenzij’. Datacentra nemen veel ruimte in beslag en gebruiken veel elektriciteit. De gemeente wil daarom strenger zijn bij de komst van nieuwe datacentra. Het voorstel voor nieuw beleid ligt vanaf 28 december ter inzage.

Ook in datacenter-hotspot Virginia is onrust over ongebreidelde groei ontstaan

Ook in datacenter-hotspot Virginia is onrust over ongebreidelde groei ontstaan

Op vrijdag 1 december is in Virginia, Verenigde Staten, een belangrijke stap gezet op weg naar wat moet leiden tot meer regulering van datacenters. Op die dag is officieel een coalitie van twintig milieu- en klimaatgroeperingen, genaamd de 'Virginia Data Center Reform Coalition', van start gegaan. Deze coalitie heeft als doel de groei van datacenters...

AI-startups hebben behoefte aan meer datacenters; Frankrijk gaat ze bouwen

AI-startups hebben behoefte aan meer datacenters; Frankrijk gaat ze bouwen

AI-startups kunnen in 2023 wel veel venture capital-geld opstrijken, maar ze zijn nog meer geïnteresseerd in compute power en datacenters. Door het toenemen van de concurrentie is deze infrastructuur cruciaal, maar lastig te krijgen. Frankrijk springt in dit gat.