Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties.
 

 


Delta-hph gen.2 20-40kva_Main-500px

Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voe dingen uit de Ultron HPH-serie. De HPH-serie biedt een hoge AC-AC-efficiëntie van meer dan 96% met een ECO-modus tot 99%. Dat resulteert volgens Delta in duidelijke besparingen op de energiekosten.

Het slanke ontwerp biedt daarbij een extra compacte voetafdruk (40 kW / 0,15 m2) voor extra ruimtebesparing. Het 5 inch kleurentouchscreen maakt lokaal UPS-beheer mogelijk om de status van het systeem in een oogopslag te controleren. De Ultron HPH-serie is bedoeld voor kleine en middelgrote datacenters.



Snellere ROI

De Ultron HPH-serie biedt een zeer efficiënte UPS, stelt Delta vast, met een efficiency van meer dan 96%. Het helpt het energieverbruik en de bedrijfskosten te verlagen, zodat gebruikers kunnen voldoen aan de almaar strenger wordende eisen op het gebied van duurzaamheid, zonder afbreuk te doen aan de beschikbaarheid. Bovendien biedt de HPH-serie een grotere keuze aan batterijconfiguraties (30 tot 46 stuks) om de installatiekosten van de batterij te optimaliseren.
 
Delta belooft voor deze UPS-serie een eenheidsoutputfactor bij 40 graden, terwijl het volgens het bedrijf de kleinste voetafdruk in zijn klasse biedt. De UPS is ingebouwd in een enkele kast.
 

Beheersbaarheid en flexibiliteit

De Ultron HPH-serie wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk 5"-kleurenaanraakscherm dat eenvoudig lokaal UPS-beheer mogelijk maakt. Bovendien biedt het een ingebouwde 15A-oplader voor een lange backup-oplossing zonder extra kosten. Het biedt ook een waarschuwing voor het vervangen van belangrijke componenten, zodat gebruikers herinnerd worden aan de vervaldatums van onderdelen. Voor klanten die de UPS in ruigere omgevingen installeren, biedt de HPH-serie ook een optionele IP42-kit.
 
De Ultron HPH Gen 1-serie heeft sinds de release in 2013 wereldwijd meerdere industriële prijzen gewonnen. De Gen 2-serie volgt dezelfde ontwerpbenadering door een verder verbeterde energie-efficiëntie, betrouwbare bescherming en kosteneffectieve stroom te combineren met een compacte voetafdruk en hoge prestaties.
Meer over
Lees ook
Deze eisen moeten highdensity datacenters stellen aan hun ups

Deze eisen moeten highdensity datacenters stellen aan hun ups

De dichtheid van datacenters en de eisen die we aan de stroomvoorziening stellen nemen toe. Hierdoor is er meer en betere back-up stroom nodig. Veel datacenters hebben echter maar een beperkte ruimte beschikbaar. Een zeer compacte en krachtige noodstroomvoorziening (UPS) kan dan helpen

Hoe datacenters met de juiste UPS op een duurzame manier kunnen groeien en efficiëntie kunnen verhogen

Hoe datacenters met de juiste UPS op een duurzame manier kunnen groeien en efficiëntie kunnen verhogen

Beheerders van enterprisedatacenters, cloud- en serviceproviders en colocatiefaciliteiten staan onder toenemende druk om aan de groeiende vraag te voldoen. Tegelijkertijd moeten de uptime en prestaties worden verbeterd, kosten beheerst en aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de organisatie gewerkt. Een manier om met deze uitdagingen om te gaan,1

DatacenterWorks lanceert expertsessies

DatacenterWorks lanceert expertsessies

DatacenterWorks organiseerde op donderdag 10 december 2020 een eerste expertsessie. Het gaat hierbij om een serie online events waarin iedere keer een specifiek thema wordt behandeld. De eerste stond in het teken van powerinfrastructuren en het denken in risico’s.